آموزش روش های ارسال فایل با حجم بالا

آموزش

اگر قصد دارید تا یک فایل آن هم با حجم بالا را ارسال کنید می توانید از روشهای گوناگون فشرده سازی و راه هاي دیگر بهره گیری کنید. در طول سال‌ها فایل‌ها اعم از اسناد، عکس هاي و نرم‌افزارها بزرگ‌ و بزرگ‌تر شده‌اند. تا وقتی که این فایل‌ها روی هارددیسک شماست، نگرانی چندانی بابت حجم آن ها وجود ندارد؛ اما ماجرا وقتی بغرنج میشود که مثلا بخواهید یک فایل صد مگابایتی را برای فرد دیگری ارسال کنید.

 

قاعدتا سراغ ایمیل می‌ روید که اصلی‌ترین راه انتقال فایل‌ها در اینترنت هست. غافل از آن‌که اکثر سرویس‌هاي ارائه‌‌کننده‌ ایمیل محدودیت‌هایي در حد چند ده مگابایت برای فایل‌هاي ضمیمه قائل می شوند. اما ناامید نشوید! راه‌هاي گوناگون دیگری برای فرستادن این فایل‌هاي بزرگ از طریق اینترنت وجود دارد که در این مقاله به آن ها خواهیم پرداخت.

 

از فضای ابری بهره بگیرید
یکی از برترین راهکارها برای ارسال فایل‌هاي با حجم بالا بهره گیری از سرویس‌هاي ابری هست. فضاهای ابری گوگل‌درایو، دراپ‌باکس و همین طور وان‌‌درایو مایکروسافت شاخص‌ترین سرویس‌هایي هست که میتوانید از انها برای انتقال فایل‌هایتان کمک بگیرید.اگر از کاربران جیمیل هستید (چه کسی نیست؟)، گوگل با اتصال میان دو سرویس گوگل‌درایو و جیمیل کار را بسیار راحت کرده هست.

 

کافی هست هنگام تایپ یک ایمیل اخیر، از قسمت پایین به جای گزینش‌ گیره‌ کاغذ که فایل را به‌صورت عادی ضمیمه می‌ کند، لوگوی گوگل‌درایو در کنار آن را کلیک کنید تا با باز شدن درایوتان در یک پنجره بتوانید فایلی را آپلود یا از فایل‌هاي موجود یکی را انتخاب کنید. هنگام ارسال فایل‌ها از گوگل‌درایو هم میتوانید انتخاب کنید.

 

این فایل به‌صورت ضمیمه برای گیرنده دیده شود یا به‌صورت لینکی به درایو. گوگل‌درایو محدودیتی برای حجم فایل آپلودی تا آن مقدار که فضای ابری‌تان اجازه دهد، ندارد.دو سرویس دراپ‌باکس و وان‌درایو نیز برای ارسال فایل‌هاي بزرگ بسیار خوب هست. شما می‌ توانید از طریق نرم‌افزارها یا سایت این سرویس‌ها فایل‌تان را در فضای ابری آپلود کنید،

 

سپس لینک آن را برای دیگران، چه از طریق ایمیل یا هر مسیر دیگری بفرستید. محدودیت دراپ‌باکس برای آپلود فایل‌ها از طریق وب‌سایتش ده گیگابایت هست و وان‌درایو هم به همین اندازه محدودیت در نظر گرفته هست.

 

بهره گیری از سرویس‌هاي انتقال آنلاین
اگر حال و حوصله‌ ثبت‌نام یا علاقه‌‌ به بهره گیری از سرویس‌هاي ابری را ندارید، سایت‌هاي زیادی وجود دارد که روند ارسال بی‌دردسرتری را بدون نیاز به تولید اکانت در اختیارتان قرار میدهد. این‌گونه سایت‌ها صرفا بعنوان یک واسطه فایل‌ موردنظرتان را دریافت و برای مخاطب ارسال می کند.

 

سایت wetransfer.com یکی از محبوب‌ترین این سرویس‌هاست که در محیط کاربرپسند و سرراست آن می‌ توانید فایل‌هاي مورد نظرتان را تا دو گیگابایت آپلود و به همراه یک پیام متنی ارسال کنید. این سایت دو نوع از انتقال را پیش پای شما می‌ گذارد: در حالت اول فایل‌تان‌ را آپلود و لینک دانلود آن را دریافت میکنید. حال این لینک دانلود را از هر راهی که خواستید می‌ توانید برای مخاطبتان ارسال ‌کنید تا با کلیک روی آن، فایل را دانلود کند.

 

در حالت دوم، می‌ توانید آدرس ایمیل‌تان را به سایت بدهید تا خود سایت از طرف شما این فایل را برای حداکثر ۲۰ نفر بفرستد. همین طور با بهره گیری از نرم‌افزارهای این سرویس برای اندروید و iOS این امکان را خواهید داشت تا تصویر هاي و ویدئوهایی تا ده گیگابایت را مستقیم از روی گوشی‌تان انتقال دهید.

 

سایت‌هاي دیگری مثل transfer.pcloud.com، free.mailbigfile.com یا filemail نیز وجود دارند که عملکردی شبیه wetransfer دارند، ولی با تفاوت در اندازه‌ فایل یا عرضه‌ ویژگی‌هاي خاص. برای مثال، pcloud در حالت رایگان به کاربر امکان میدهد فایل‌هاي تا پنج گیگابایت و دارای پسورد را برای حداکثر ده مخاطب ارسال کند.

 

همین طور سرویس filemail حجم فایل‌هاي قابل ارسال را به ۳۰ گیگابایت رسانده و با ارائه‌ نرم‌افزارهای گوشی، قابلیت ارسال فایل‌هاي بسیار بزرگ را به‌صورت مستقیم از روی تلفن همراه به کاربر می‌ دهد.دقت داشته باشید در اکثر این سرویس‌ها، فایل شما برای مدت محدودی روی سرور سایت باقی میماند. برای مثال در سایت filemail.com، مدت زمان حفظ فایل هفت روز هست و پس از آن مثل پیام‌هاي کارآگاه گجت نابود میشود!

 

تورنت هم هست
شاید فکر نمیکردید نام تورنت را برای این کاربرد مشاهده نمایید، اما سیستم تورنت عملا برای همین کار هست؛ یعنی به اشتراک‌گذاری یک فایل حجیم میان بسیاری از مخاطبان. برای این‌که درک بهتری از سیستم تورنت پیدا کنید، تصور کنید یک فایل را به تعداد زیادی بخش‌ کوچک‌تر تقسیم کرده‌اید. مثلا یک فایل یک گیگابایتی را می‌ توان به هزار قسمت یک مگابایتی تقسیم کرد.

 

حال اگر این قسمت‌ها به‌صورت تکه‌تکه از رایانه مبدأ به سیستم مقصد منتقل و در آنجا سر هم شود، عملا فایل یک گیگابایتی منتقل شده هست!گرچه با وجود کاربردی بودن این تقسیم، مزیت اصلی تورنت در مدل نظیر به نظیر (Peer-to-Peer) بودن آن هست. به این معنا که نیازی نیست شما تمام فایل را آپلود کنید تا بعد مخاطبتان امکان دریافت آن را داشته باشد.

 

بلکه انتقال به‌صورت مستقیم و مداوم از رایانه شما به رایانه مخاطب بر بستر اینترنت صورت میگیرد و تا وقتی رایانه مبدأ (یا هر سیستم دیگری در شبکه که تکه‌هاي فایل را داشته باشد) روشن و به اینترنت متصل باشد، تکه‌هاي فایل منتقل خواهد شد.

 

به راه انداختن یک سیستم انتقال از طریق تورنت عمده پیچیده نیست، اما کمی کار بیشتری نسبت به راه‌حل‌هاي بالا می‌طلبد. برای اینکار، ابتدا یک نرم‌افزار تورنت مثل qBittorrent یا uTorrent را نصب می‌ کنید و از منوی آن گزینش‌ تولید یک تورنت اخیر را انتخاب میکنید.

 

برای یک تورنت اخیر، فایل یا فولدری راکه میخواهید به اشتراک بگذارید انتخاب کرده، سپس فهرستی از trackerها (سایت‌هایي که آمار اتصالات تورنت‌ها را نگه داری می‌ کنند) راکه می‌ توانید به رایگان در اینترنت پیدا کنید، وارد می‌ کنید تا فایل تورنت شما ساخته شود.

 

حال هر شخصی با داشتن این فایل تورنت و بهره گیری از یک نرم‌افزار تورنت میتواند فایل شما را دانلود کند. گرچه حواستان باشد که باید رایانه‌تان روشن و متصل به اینترنت باشد تا عمل انتقال انجام شود.

 

فشرده کنید!
راهکارهای اشاره شده گزینش‌هاي مناسبی برای انتقال فایل‌هاي بزرگ را در اختیارتان می‌ گذارد، اما پیش از آن‌که قصد ارسال یک فایل حجیم را داشته باشید، ابتدا به فکر فشرده‌سازی آن باشید. نرم‌افزارهای فشرده‌سازی مثل WinRAR یا ۷-Zip با دقت به فرمت فایل و نوع داده‌هاي آن، این امکان را به شما می‌ دهند تا حجم فایلتان را تا اندازه‌ مطلوبی کوچک کنید.

 

به گزارش پارس ناز گرچه انتظار نداشته باشید یک فایل صد مگابایتی اندازه ۲۰ مگابایت کوچک شود، ولی از فشرده‌سازی پیش از ارسال فایل (بخصوص با سرعت‌هاي آپلود پایین در اینترنت کشور) هیچ‌گاه ضرر نخواهید کرد. بخصوص اگر فولدری با تعداد زیادی فایل کوچک دارید که می‌ خواهید بفرستید، خواهید دید که در فشرده‌سازی آن کمکی شایان میکند.

 

فشرده‌سازی بجز پایین آوردن حجم فایل، مزایای دیگری هم دارد. با گذاشتن رمز عبور روی فایل‌هایتان می‌ توانید مطمئن شوید فرد سومی به محتوای آن دسترسی نخواهد یافت. همین طور نرم‌افزاری مثل WinRar این قابلیت را به شما می‌ دهد فایل‌تان را به چند بخش تقسیم کنید تا بتوانید هر بخش کوچک‌تر را به‌صورت جداگانه و با دردسر کمتر آپلود و ارسال کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش استفاده صحیح از برچسب ها و دسته بندی ها در وردپرس
آموزش
آموزش استفاده صحیح از برچسب ها و دسته بندی ها در وردپرس

اگر جزو کاربران خوب وردپرسی باشید، بدون شک تا امروز چندین بار از خود پرسیده اید که صحیح ترین روش استفاده از برچسب ها و دسته بندی ها در وردپرس چیست؟ حتما خیلی اوقات پیش آمده که از خودتان بپرسید، آیا واقعا باید برچسب x را به مطلبم اضافه کنم؟ …

دلایل استفاده از بلاگ برای وبسایت
آموزش
دلایل استفاده از بلاگ برای وبسایت

در این مقاله قصد داریم به معرفی مزایای وبلاگ نویسی و اینکه چرا باید از وبلاگ برای سایت استفاده کنیم؟ بپردازم قبل از پرداختن به چرایی استفاده از بلاگ بهتر است با موضوعی به نام بازاریابی محتوا آشنا شویم بازاریابی محتوا، یک رویکرد استراتژیک برای بازاریابی است که روی تولید و توزیع …

گوگل وبمستر تولز چیست؟
آموزش
گوگل وبمستر تولز چیست؟

گوگل وبمستر تولز یک سرویس رایگان می‌باشد که توسط شرکت گوگل ارائه شده است. این ابزار به مدیریت وب سایت ما در موتور جستجو گر گوگل کمک میکند. به این صورت که ابتدا به ما اطمینان می‌دهد که گوگل به وب سایت ما دسترسی دارد سپس به کمک اطلاعاتی که …

بت اسپات